Internet en TV pakket

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun Internet en TV abonnement te combineren en af te nemen bij dezelfde provider. Wat is een Internet en TV abonnement precies? En waarom zou u kiezen voor een Internet en TV abonnement?

Internet en tv pakket

Er voor kiezen om uw internet en TV te combineren, levert u voordeel op. Providers zullen u een lager tarief bieden dan wanneer u beide diensten afzonderlijk zou afnemen. Het verschil met een Alles in 1 pakket is dat u nu geen vaste telefonie ontvangt. Maar belt u nooit met een vaste telefoon? Dan heeft u voldoende aan een Internet en TV abonnement.

Zodra u een internetabonnement inclusief TV afsluit, kunt u ervoor kiezen om digitale TV te ontvangen. Nog geen tien jaar geleden keken we allemaal televisie via de kabel. Vandaag de dag hebben steeds meer huishoudens een digitale ontvanger. Dit zorgt ervoor dat we veel beter beeld hebben en gebruik kunnen maken van elektronische programma’s en interactieve TV.

Bij het bestellen van een Internet en TV abonnement kunt u ervoor kiezen om HD televisie af te nemen. Dit houdt in dat u digitale beelden kunt bekijken met HD-kwaliteit (High Definition). Let er op dat deze kwaliteit alleen haalbaar is wanneer u ook een televisie heeft die geschikt is voor HD en een HD-receiver.

Mbit download snelheid

U heeft besloten voor een Internet en TV abonnement te gaan. Dan zijn we aangekomen bij de volgende stap: het vergelijken van verschillende abonnementen en aanbieders. We wijzen u erop dat de prijzen erg verschillend zijn, maar dat dit voornamelijk komt door het verschil in grootte van zenderaanbod. Zo zijn er providers die een lage prijs tonen, waarbij extra zenders als meerprijs gerekend wordt. Ander providers zullen een hogere prijs tonen en hebben al een groter zenderaanbod in het pakket zitten.

Wat het televisie gedeelte betreft kunt u zichzelf afvragen hoeveel zenders u wilt ontvangen. En van welke zenders u daadwerkelijk gebruik denkt te maken. Door hier van te voren over na te denken, betaalt u uiteindelijk alleen van die zenders die u ook daadwerkelijk gebruikt.

En wat het internet gedeelte betreft is het goed om uzelf af te vragen welke internetsnelheid u zou willen ontvangen. De internetsnelheid zal bij de abonnementen aangegeven worden in X Mbit per seconde. Dat is de maximaal haalbare snelheid per abonnement. In werkelijkheid zal deze snelheid niet altijd en overal gehaald worden. Maakt u met meerdere personen tegelijk gebruik van het internet, of wilt u graag snel grote bestanden kunnen versturen? Dan zal u een hogere internetsnelheid nodig hebben dan wanneer u het enkel om soms te e-mailen gebruikt. Voor meer informatie leest u ons artikel: Welke internetsnelheid heeft u nodig?

Internet, tv en mobiele telefonie

De vaste telefoon raakt steeds meer naar de achtergrond. Tegelijkertijd zien we dat bijna iedereen gebruik gaat maken van de mobiele telefoon. Providers springen daar met hun aanbod op in. Het is mogelijk om naast Internet en TV ook mobiele telefonie bij dezelfde provider af te nemen. Wanneer u deze twee abonnementen combineert, ontvangt u combivoordeel.