Cashback actie

Ontvang €10 cashback

Heeft u via onze website een abonnement afgesloten bij een van de providers? Dan komt u in aanmerking voor €10,- cashback. Binnen 21 dagen nadat je abonnement is opgeleverd op je thuisadres ontvang je van ons het bedrag teruggestort op je rekening.

€20 cashback actie

Ontvang tijdelijk €20 cashback bij het afsluiten van een abonnement bij Odido

Hoe kom ik in aanmerking voor de cashback actie?

Je komt in aanmerking door hiernaast het formulier in te vullen. Vul de gegevens in die je exact hebt ingevuld bij het afsluiten van het abonnement bij de provider. Upload daarnaast het contract van je provider, en wij zorgen ervoor dat binnen 21 dagen na oplevering van je dienst bij jou op locatie het bedrag op je rekening staat.

Voorwaarden actie

  • Je hebt je nieuwe abonnement via providervergelijken.nl afgesloten. Telefonische bestellingen bij de provider zijn uitgesloten.
  • Je bent nog geen bestaande klant bij de door jou gekozen provider.
  • Je kunt geen cashback claimen voor een abonnement dat je niet voor jezelf hebt afgesloten.

Steun een goed doel!

Je kunt ervoor kiezen om het cashback tegoed te schenken aan een goed doel. Wij hebben twee goede doelen geselecteerd waaruit je kunt kiezen om het bedrag te doneren.

Stichting Aap

In Europa worden miljoenen dieren, zoals apen, tijgers en leeuwen, als huisdier gehouden, illegaal verhandeld of gebruikt in circussen en andere vormen van entertainment. Dit zorgt voor onvoorstelbaar veel dierenleed en AAP vindt dat dit moet stoppen! AAP is vastbesloten om haar ultieme doel te bereiken; een einde maken aan het lijden van exotische dieren in Europa. 

Het Vergeten Kind

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. We strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen.

Besparen op je internet abonnement?

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement op jouw adres mogelijk is.