Over Providervergelijken.nl

Waarom providers vergelijken via providervergelijken.nl?

Providervergelijken.nl is de meest uitgebreide provider vergelijker van Nederland. Waar onze conculega’s er belang bij hebben dat je enkel een abonnement kiest waar ze een vergoeding voor ontvangen, vergelijken wij écht alle providers. Dus ook waar we geen geld aan verdienen. Wel zo eerlijk 🙂

Onze visie

Het is onze visie om jou grip te geven op financiële beslissingen.

Onze missie

Alle informatie op één plek zodat jij zelf de juiste beslissing kan maken.

Wij helpen jou de juiste keus te maken

Internet abonnementen vergelijken

Vergelijk objectief internet abonnementen op jouw adres op basis van prijs en snelheid.

Hoe snel is jouw huidige internet?

Test hoe snel jouw huidige internet abonnement is en bepaal of overstappen de moeite waard is.

Bekijk alle internet providers

Ontdek welke internetprovider het best bij jouw wensen en voorkeuren past.

Over ons

Wie zijn wij?

Met het idee dat het vergelijken van internet, bellen en TV abonnementen beter kon richtte Mike van den Broek in 2018 vanuit een klein kantoortje Providervergelijken.nl op. Inmiddels groeit het aantal maandelijkse gebruikers van de website hard en weten mensen ons steeds vaker te vinden.

Providervergelijken.nl maakt deel uit van Wisemind BV. Wij zijn een jong internetbedrijf met diverse vergelijkingswebsites in de telecom en financiële branche. Voor meer informatie over welke websites wij allemaal beheren ga je naar wisemind.nl.

Wat is ons doel?

Nederland kent ontzettend veel aanbieders als het gaat om internet abonnementen. Vanuit de behoefte om goed te kunnen vergelijken welke providers er zijn en wat ze aanbieden is Providervergelijken.nl ontstaan. Het is ons doel om jou als websitebezoeker een zo actueel en concreet mogelijk aanbod te geven van de aanbieders.

Dankzij onze handige filterfunctie op de website kan de websitebezoeker zelf eenvoudig zijn wensen doorgeven. Zodra de bezoeker zijn wensen heeft ingevuld ontstaat er een aanbod van internet providers die voldoen aan deze wensen.

Zo vergelijken wij

Hoe komt een vergelijking tot stand?

Op Providervergelijken.nl wordt gebruik gemaakt van de postcodecheck. Hierin vult u uw postcode en huisnummer in. Wij zien dan welke internetproviders en abonnement beschikbaar zijn op uw adres. Om een nog betere resultaat te krijgen kunt u gebruik maken van onze filterfunctie.

Bij het vergelijken van uw internet, televisie en/of telefonie, kunt u in de filterfunctie verschillende elementen aanklikken (aan de linkerkant te vinden). Daarnaast vult u uw postcode en huisnummer in. Aan de hand van uw postcode en huisnummer wordt de vergelijking gemaakt en ziet u welk abonnement het beste geschikt is voor u.

Deze vergelijking op basis van uw postcode is 100% uniek en op uw situatie afgestemd.

Benieuwd naar onze onderzoeksmethode en redactionele richtlijnen? Daarvoor hebben we speciaal een pagina ingericht om je van A tot Z uitleg te geven hoe wij te werk gaan en een vergelijking tot stand komt.

Zijn de vergelijkingen onafhankelijk?

Ja, Providervergelijken.nl vindt het belangrijk dat u de beste deal vindt, tegen de beste prijs. Daarom zijn alle onze vergelijkingen 100% onafhankelijk. Dat wilt zeggen dat de internetproviders op geen enkele mogelijkheid invloed hebben op de vergelijking. Zo kunnen ze bijvoorbeeld niet voor een hogere positie betalen in het overzicht.

Hoe verdienen wij geld?

Om de spreekwoordelijke kachel te laten roken zal er geld verdiend moeten worden. Als u besluit om een abonnement af te sluiten via onze website, dan ontvangen wij mogelijk een vergoeding van tussen de €30,- en €60,-.

Op zoek naar een uitdagende baan of stageplaats?

Bekijk snel de vacaturepagina en kom werken bij Providervergelijken.nl

Heb je een vraag?

Kom je er even niet uit? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in op onze contact pagina en wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug!

Hoe vergelijken wij?

Wil je weten hoe wij vergelijken? Wij leggen het je uit!

De experts achter providervergelijken.nl

Deze experts zorgen er dagelijks voor dat het aanbod op de website actueel is zodat jij het beste abonnement kunt kiezen.

Agnes
Agnes
Redacteur en onderzoeker
Iris Kooi
Iris Kooi
Copywriter
Mike van den Broek
Mike van den Broek
Oprichter providervergelijken.nl
Jarno Westland
Jarno Westland
Online marketeer

Besparen op je internet abonnement?

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement op jouw adres mogelijk is.