Ziggo verhoogt opnieuw de internetsnelheid

Met ingang van 2 oktober 2023 heeft Ziggo opnieuw de internetsnelheid verhoogd. Bij de meeste pakketten verdubbelt de snelheid. De hogere snelheden gelden voor particuliere en zakelijke abonnementen. Ziggo heeft ook een paar pakketnamen gewijzigd. 

Ziggo heeft voor alle bestaande en nieuwe abonnementen de internetsnelheid verhoogd. Als je al klant bent bij Ziggo, dan hoef je alleen maar je modem te resetten. Daarna profiteer je meteen van sneller internet, zonder extra kosten. Doe je niets? Dan zorgt Ziggo dat je automatisch sneller internet krijgt.

De nieuwe internetsnelheden van Ziggo

Wil je overstappen naar Ziggo? Dan krijg je meteen een abonnement met de nieuwe internetsnelheid. Hieronder staan de pakketten met de nieuwe upload- en downloadsnelheden.

Ziggo pakketSnelheid
Ziggo Lite 100/25 Mbit/s
Ziggo Start200/30 Mbit/s
Ziggo Start XXL400/40 Mbit/s
Ziggo Elite1000/100 Mbit/s

Als je kiest voor een internetpakket van Ziggo ontvang je de eerste 3 tot 6 maanden 50% korting. Het aantal maanden korting is afhankelijk van het gekozen pakket. Met onze postcodecheck zie je snel welke pakketten er in jouw wijk worden aangeboden.

Naamswijziging Ziggo pakketten

Ziggo wijzigde niet alleen de internetsnelheden, maar bedacht ook nieuwe namen voor 2 internet abonnementen. Zo krijgt Internet Basic de nieuwe naam Internet Lite en wordt de naam van het Internet Giga pakket gewijzigd in Internet Elite

Ontvang nu € 10 cashback bij een Ziggo abonnement

Ziggo internet wordt steeds sneller. Klinkt jou dat goed in de oren en overweeg je ook een abonnement bij Ziggo? Dan hebben we een leuke cashback actie voor je. Sluit je via ons een Ziggo abonnement af, dan ontvang je € 10 extra korting.

Over Agnes

Agnes hield zich dagelijks bezig met onderzoeken en actuele nieuwsitems voor Providervergelijken.nl. Ze ontrafelde de technische details, analyseerde klanttevredenheid en schreef heldere, informatieve stukken over alles wat met het internet te maken heeft.

Lees verder

Laatste artikelen van Agnes

Odido snelste provider van Nederland met 2 Gbit/s- en 8Gbit/s-internet
Het Odido pand in Utrecht

Odido snelste provider van Nederland met 2 Gbit/s- en 8Gbit/s-internet

Agnes
0 reacties

Reageer ook

Besparen op je internet abonnement?

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement op jouw adres mogelijk is.