Odido snelste provider van Nederland met 2 Gbit/s- en 8Gbit/s-internet

Odido heeft twee nieuwe internetbundels met supersnel glasvezel internet toegevoegd aan de bestaande bundels. Bij de ene bundel krijg je een internetsnelheid van 2 Gbit/s en bij de andere 8 Gbit/s. Dat maakt Odido tot de snelste internetprovider van dit moment.

Voor de bundel met 2 Gbit/s glasvezel internet betaal je 65 euro per maand en de bundel met 8 Gbit/s kost 85 euro per maand. Met de bundel van 2 Gbit/s richt Odido zich op grote gezinnen waar iedereen tegelijk en op verschillende schermen naar video’s of tv-programma’s kijkt. De bundel van 2 Gbit/s is ook geschikt voor online gamen in 4k- en 8k-resolutie. 

De bundel van 8 Gbit/s is nog sneller en geschikt voor thuiswerken, het kijken van je favoriete series en online gamen. Uploaden en downloaden gaat even snel als je kiest voor een van deze glasvezel internetbundels. Bij Odido kun je nu kiezen uit internetsnelheden die uiteenlopen van 100 Mbit/s tot 8 Gbit/s. Vanaf 400 Mbit/s krijg je een abonnement met glasvezel internet. Met onze postcodecheck zie je meteen of de snelle internetbundels op jouw adres verkrijgbaar zijn.

Odido heeft niet alleen nieuwe internetbundels, maar ook een vernieuwde Mediabox. Met deze box kun je interactieve tv kijken met de Odido TV app. De box geeft toegang tot andere tv-apps, zoal Netflix, Videoland en YouTube. Je kunt ook rechtstreeks muziek en video’s van je laptop op je tv afspelen via Chromecast. Sluit je een tv-abonnement af bij Odido, dan kies je zelf of je de Mediabox erbij wilt hebben. 

Over Agnes

Agnes hield zich dagelijks bezig met onderzoeken en actuele nieuwsitems voor Providervergelijken.nl. Ze ontrafelde de technische details, analyseerde klanttevredenheid en schreef heldere, informatieve stukken over alles wat met het internet te maken heeft.

Lees verder

Laatste artikelen van Agnes

Ziggo verhoogt opnieuw de internetsnelheid
Ziggo logo

Ziggo verhoogt opnieuw de internetsnelheid

Agnes
0 reacties

Reageer ook

Besparen op je internet abonnement?

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement op jouw adres mogelijk is.