Overzicht internet providers

Volgens RapidXS is goede wifi anno nu een primaire levensbehoefte geworden. Daarom beloven zij jou de snelste bandbreedte beschikbaar om zo ongelimiteerd internet te kunnen gebruiken. Zo kan jij en de rest van jouw gezin of huisgenoten allemaal tegelijk gebruik maken van supersnel internet.

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement je op jouw adres kan afsluiten.

Abonnementen bekijken

Over RapidXS

RapidXS is opgericht in 2019 en richt zich op internet only. Dat betekent dat je bij deze provider terecht kan voor snel internet, zodat jij ongestoord kan streamen, gamen of werken zonder onderbroken te worden. Zeker voor de game liefhebbers en thuiswerkers onder ons is dit ideaal. Maar goed: is het internet wel echt zo snel? En is dit een betrouwbaar netwerk? Wij geven jou antwoord op al jouw brandende vragen over de provider in deze RapidXS review.

Bekijk andere providers

De pakketten van RapidXS

1000 Mbit/s

Max. Downloadsnelheid

1000 Mbit/s

Max. uploadsnelheid

1

Aantal abonnementen


RapidXS internet pakketten

Zoals eerder al benoemd kan je bij RapidXS uitsluitend terecht voor een internetabonnement. Dit met glasvezelverbinding voor super snel internet. En dan óók nog voor een eerlijke prijs met een eigen router en vast IP adres. Dat is de belofte van de provider. Zo kan jij lekker snel streamen of werken, zonder verplichte en dure extra’s af te hoeven sluiten (zoals verplichte internet en televisie abonnementen).

Het abonnement bevat:

 • Een eigen router kiezen of huren voor 3 euro per maand
 • Een vast IP adres
 • 1 gigabit internet
 • Onbeperkt dataverkeer

De prijs? Dat is €39,50 per maand. Let wel: de contractduur is 12 maanden. Gedurende deze tijd kan je dus niet switchen van provider.

RapidXS Internet only 1 Gbit/s

 • 1000 Mbit/s downloadsnelheid
 • 1000 Mbit/s uploadsnelheid

De voor- en nadelen van RapidXS

Dus, is dit supersnelle internet van RapidXS ook iets voor jou? Om jou te helpen een weloverwogen keuze te maken hebben wij de verschillende voor- en nadelen van de provider voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben wij ook de RapidXS ervaringen van huidige klanten meegenomen. Zo krijg jij een beter beeld van de provider.

Voordelen

 • Je krijgt een eigen router thuisgestuurd, en er is ook de mogelijkheid eentje te huren
 • Maak gebruik van ongelimiteerd internet, ongeacht uit hoeveel personen je huishouden bestaat
 • Geen overbodige extra’s: je betaalt alleen voor wat je gebruikt
 • Supersnel internet dankzij glasvezel (fijn voor de gamers onder ons)
 • Erg geschikt voor streamen, gamen of werken
 • Werken en gamen doe je via de cloud
 • Dankzij de overstapservice kom jij niet met dubbele kosten te zitten

Nadelen

 • De glasvezel verbinding is nog niet overal in Nederland aangelegd
 • Bij afsluiting van het abonnement betaal je ook zogenoemde activatiekosten
 • De klantenservice is niet in het weekend bereikbaar, ook niet bij storingen
 • Valt niet te combineren met een tv of mobiel abonnement

Onze mening over RapidXS

Tot slot bespreken we in deze RapidXS review ook nog onze eigen mening over de provider. Wat wij vooral goed vinden aan RapidXS is dat je zonder gedoe een abonnement kan afsluiten. Zo wordt bijvoorbeeld een overstap van een andere provider volledig voor jou geregeld.

Ook kan je gebruik maken van stabiel glasvezel internet, wat je kan delen zonder dat de snelheid hierop achteruit gaat. Hierbij belooft RapidXS de beste prijs, maar of dit ook zo is trekken we in twijfel. Er zijn namelijk ook andere providers die een soortgelijke prijs vragen voor een internetabonnement met glasvezel.

Verder zijn er op het internet ook meerdere reviews te vinden over klanten die het internet helemaal niet zo betrouwbaar vinden. Zo wordt er super snel internet beloofd, maar is er regelmatig een storing. Zulke reviews moet je natuurlijk met een korreltje zout nemen, omdat tevreden klanten zich minder vaak melden.

Of internet only van RapidXS ook iets voor jou is hangt volledig af van jouw voorkeur. Wanneer jij alleen internet wil afsluiten is dit een prima keuze, maar als jij graag een alles-in-één abonnement wil afsluiten kan je beter uitwijken naar een andere partij.

Veelgestelde vragen

Op het internet klinken zowel positieve als negatieve RapidXS ervaringen. Of de provider ook daadwerkelijk doet wat ze belooft is dus moeilijk te zeggen.

Het internetabonnement van RapidXS kost €39,50 per maand.

RapidXS klantenservice

RapidXS
Generatorstraat 42
7556RC Hengelo

[email protected]

0 reacties

Beoordeel RapidXS

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice