Overzicht internet providers

De missie van Kliksafe is duidelijk: iedereen veilig online. Zo word je beschermd tegen phishing, geweld én mogelijke virussen met gefilterd internet. Op die manier kan jij onbezorgd over het internet surfen. Verder zet het bedrijf ook vol in op hulpmiddelen om ouders helpen toezicht te houden over het gebruik van mobiele telefoons en internetverkeer. Zowel particulieren, organisaties én bedrijven kunnen terecht bij deze internet aanbieder.

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement je op jouw adres kan afsluiten.

Abonnementen bekijken

Over Kliksafe

Kliksafe is opgericht in 2004- toentertijd met een team van ‘slechts’ 4 man. Het hoofdkantoor was gevestigd in Apeldoorn. Door de groei verplaatsten ze zich al gauw naar Nunspeet. Het aantal abonnees bleef maar groeien, en ondertussen bestaat het team uit maar liefst 32 medewerkers. Bij het bedrijf zijn vier kernwaarden enorm belangrijk:

 1. Dienstbaarheid
 2. Stabiliteit
 3. Geloofwaardigheid
 4. Openheid

Zo geeft het bedrijf aan te begrijpen welke risico’s er komen met het internet, en doen ze er alles aan om de juiste oplossing te bedenken voor hun klanten. Dit alles volgens Bijbelse normen en waarden. Iets wat vrij uniek is bij een provider. Het is dan ook de grootste aanbieder op het gebied van gefilterd internet.

Past de provider ook bij jou? En wat zijn de voor- en nadelen van Kliksafe? In deze Kliksafe review vertellen wij je precies wat je van het bedrijf kan verwachten.

De pakketten van Kliksafe

500 Mbit/s

Max. Downloadsnelheid

500 Mbit/s

Max. uploadsnelheid

6

Aantal abonnementen


Kliksafe internet pakketten

Bij Kliksafe is het mogelijk om internet af te sluiten. Je hebt dan de keuze uit drie verschillende abonnementen, ieder met een andere internetsnelheid. Dit met glasvezel, waardoor jij altijd stabiel kan internetten en/of televisie kijken.

Het glasvezelnetwerk is ook een stuk sneller dan andere verbindingen, zoals DSL bijvoorbeeld. Het netwerk is overigens in beheer van KPN. Verder is ieder abonnement standaard uitgerust met het Kliksafe-filter. Dit kan je zien als een gefilterde verbinding waardoor je beschermd bent tegen o.a. virussen en geweld.

Hieronder een overzicht van de 3 pakketten:

 1. Internet 100 MB: een up-en downloadsnelheid voor 100 Mbit/s. Perfect voor alleenstaanden en kleine gezinnen. De prijs is €51 per maand.
 2. Internet 200 MB: een up- en downloadsnelheid van 200 Mbit/s. Geschikt voor grotere gezinnen en thuiswerkers. De prijs van dit abonnement is €56 per maand.
 3. Internet 500 MB: dit abonnement heeft de hoogste internetsnelheid van 500 Mbit/s. Dit is bedoeld voor grootverbruikers: huishoudens waar meerdere apparaten tegelijk online zijn. De kosten voor dit abonnement zijn €61 per maand.

Kliksafe Internet only 100 Mbit/s

 • 100 Mbit/s downloadsnelheid
 • 100 Mbit/s uploadsnelheid

Kliksafe Internet only 200 Mbit/s

 • 200 Mbit/s downloadsnelheid
 • 200 Mbit/s uploadsnelheid

Kliksafe Internet only 500 Mbit/s

 • 500 Mbit/s downloadsnelheid
 • 500 Mbit/s uploadsnelheid

Kliksafe internet en bellen pakketten

Verder kan je ook het internet abonnement combineren met vaste telefonie. Dit kost €2,50 extraper maand. Bellen kost dan 13 cent per minuut.

Kliksafe Internet & bellen 100 Mbit/s

 • 100 Mbit/s downloadsnelheid
 • 100 Mbit/s uploadsnelheid

Kliksafe Internet & bellen 200 Mbit/s

 • 200 Mbit/s downloadsnelheid
 • 200 Mbit/s uploadsnelheid

Kliksafe Internet & bellen 500 Mbit/s

 • 500 Mbit/s downloadsnelheid
 • 500 Mbit/s uploadsnelheid

De voor- en nadelen van Kliksafe

Ook benoemen wij onderstaand nog de voor- en nadelen van Kliksafe. Zo kan jij goed jouw eigen mening vormen over deze provider. Hierbij hebben wij ook de Kliksafe ervaringen van huidige klanten in meegenomen.

Voordelen

 • Kliksafe biedt software met gefilterd internet, waardoor je jou en je kinderen beschermt tegen onder andere virussen en geweld
 • Ook kan je veilig emailen dankzij de Kliksafe webmail. Hier moet je zelf een e-mailadres en wachtwoord voor aanmaken. Vervolgens kan je onbeperkt mailtjes versturen.
 • Je kan je internetsnelheid aanpassen naar de grootte van jouw huishouden
 • Sneller en stabieler internet dankzij glasvezel van KPN
 • De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar
 • Er worden weinig Kliksafe storingen gemeld door klanten

Nadelen

 • Het is niet mogelijk om een televisieabonnement of alles-in-één pakket aan te schaffen
 • De maximale up- en downloadsnelheid is 500 Mbit/s
 • Niet overal in Nederland beschikbaar

Onze mening over Kliksafe

En wat wij vinden? Kliksafe moet echt bij je passen. Zo werkt het bedrijf volgens Bijbelse normen en waarden, iets wat je niet alledaags ziet bij providers. Verder kan je jouw kinderen beschermen tegen geweld op het internet dankzij hun speciale internetfilter, evenals jezelf. Ook kan je het Wifi gebruik beperken tot een bepaald tijdstip. Dit zijn grote voordelen.

Ook kan je je eigen e-mail aanmaken, waardoor je ook daar beschermd bent tegen bijvoorbeeld phishing. En dat geeft een gerust gevoel! Verder lezen wij op het internet weinig klachten over de diensten van Kliksafe. Hier en daar wordt wel aangegeven dat het filter toch niet altijd naar behoren werkt, en dit filter is ook niet overal in Nederland beschikbaar. Of jij gebruik kan maken van het gefilterde internet van Kliksafe kan je controleren via de postcodecheck op de website.

Al met al kunnen we op basis van deze Kliksafe review concluderen dat dit een prima provider is, die zich sterk inzet op veilig internet. Iets wat zeker met kleine kinderen een geruststellend idee is. Daarom vinden wij dit zeker voor gezinnen een echte aanrader. Het is alleen wél jammer dat je dit beveiligde internet niet kan combineren met televisie. Daarvoor moet je uitwijken naar een andere provider.

Veelgestelde vragen

De maandelijkse kosten van Kliksafe hangen af van jouw persoonlijke voorkeur. Een internetabonnement kan je al afsluiten vanaf €51 per maand.

Kliksafe klantenservice

Kliksafe B.V.

Galvaniweg 14
8071 SC Nunspeet

0341 274 999
[email protected]

0 reacties

Beoordeel Kliksafe

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice

Besparen op je internet abonnement?

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement op jouw adres mogelijk is.

Naar boven