T-Mobile stopt met het aanbieden van e-mail

T-Mobile gaat stoppen met het aanbieden van het @t-mobilethuis.nl e-mailadres. Na 31 maart 2024 kan je met dat mailadres geen mails meer versturen of ontvangen.

En nu?

Het is verstandig om bij de partijen waar je op dit moment je @t-mobilethuis.nl e-mailadres hebt ingevuld als correspondentieadres te wijzigen naar een alternatief e-mailadres. Heb je bijvoorbeeld en @gmail.com of @outlook.com e-mailadres? Dan is dat een eerste (eenvoudige) optie.

Stel dat je nu niet bij T-Mobile zit, maar bijvoorbeeld bij KPN of Ziggo? Dan kan de kans bestaat dat in de toekomst ook daar de e-mailadressen op den duur komen te vervallen. Ook dan kan je beter overstappen naar een van de gratis aanbieders zoals gmail.com en outlook.com.

Wil je het professioneler aanpakken?

Stap 1: Ga een domeinnaam registreren. Doe dit bijvoorbeeld bij goedkopewebhoster.nl. Voor €40 per jaar heb je al een eigen professionele domeinnaam met onbeperkt e-mailadressen. Dus ook voor het hele gezin een uitkomst. Het voordeel van je eigen domeinnaam is dat je zelf de controle houdt en niet afhankelijk bent van andere e-mailadres aanbieders.

Nieuwsbrief

Hieronder de e-mail die wij ontvingen van T-Mobile.

Wellicht ook interessant

T-Mobile Nederland wordt Odido

T-Mobile Nederland wordt Odido

Youfone verkocht aan KPN voor 200 miljoen

Youfone verkocht aan KPN voor 200 miljoen

Nieuwe website Providervergelijken.nl gelanceerd!

Nieuwe website Providervergelijken.nl gelanceerd!

Mike van den Broek
0 reacties

Reageer ook

Besparen op je internet abonnement?

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement op jouw adres mogelijk is.

Naar boven