T-Mobile stopt met het aanbieden van e-mail

T-Mobile gaat stoppen met het aanbieden van het @t-mobilethuis.nl e-mailadres. Na 31 maart 2024 kan je met dat mailadres geen mails meer versturen of ontvangen.

En nu?

Het is verstandig om bij de partijen waar je op dit moment je @t-mobilethuis.nl e-mailadres hebt ingevuld als correspondentieadres te wijzigen naar een alternatief e-mailadres. Heb je bijvoorbeeld en @gmail.com of @outlook.com e-mailadres? Dan is dat een eerste (eenvoudige) optie.

Stel dat je nu niet bij T-Mobile zit, maar bijvoorbeeld bij KPN of Ziggo? Dan kan de kans bestaat dat in de toekomst ook daar de e-mailadressen op den duur komen te vervallen. Ook dan kan je beter overstappen naar een van de gratis aanbieders zoals gmail.com en outlook.com.

Wil je het professioneler aanpakken?

Stap 1: Ga een domeinnaam registreren. Doe dit bijvoorbeeld bij goedkopewebhoster.nl. Voor €40 per jaar heb je al een eigen professionele domeinnaam met onbeperkt e-mailadressen. Dus ook voor het hele gezin een uitkomst. Het voordeel van je eigen domeinnaam is dat je zelf de controle houdt en niet afhankelijk bent van andere e-mailadres aanbieders.

Nieuwsbrief

Hieronder de e-mail die wij ontvingen van T-Mobile.

Over Mike van den Broek

Mike is de oprichter van diverse vergelijkingsites waaronder providervergelijken.nl.

Mike houdt zich bezig met de strategie en ontwikkeling van Providervergelijken. Met meer dan 15 jaar ervaring is Mike een rasechte techneut die gek is op de snufjes waar je in de telecomwereld mee te maken krijgt.

Lees verder

Laatste artikelen van Mike van den Broek

T-Mobile Nederland wordt Odido

T-Mobile Nederland wordt Odido

Mike van den Broek
Youfone verkocht aan KPN voor 200 miljoen
KPN pand in Utrecht

Youfone verkocht aan KPN voor 200 miljoen

Nieuwe website Providervergelijken.nl gelanceerd!

Nieuwe website Providervergelijken.nl gelanceerd!

Mike van den Broek
0 reacties

Reageer ook

Besparen op je internet abonnement?

Doe de postcodecheck en ontdek welk internet abonnement op jouw adres mogelijk is.