Ziggo zal midden april de internetsnelheden met 25 procent gaan verhogen. Een enorme verbetering. Het zogeheten ‘Max-abonnement’ wordt dan met een downloadsnelheid van 500 Mbit/s aangeboden, vertelt Ziggo.

 

Klanten die een Max-abonnement hebben, maken nu al gebruik van een downloadsnelheid van 400 Mbit/s. Dit zal vanaf half april verhoogd worden tot wel 500 Mbit/s.

Ziggo waarschuwt klanten ervoor dat deze snelheid aan iedereen aangeboden wordt, maar dat niet iedereen het ook zal kunnen ontvangen. In sommige regio’s wordt op dit moment overgestapt van analoge naar digitale televisie. Daardoor is er in die gebieden minder bandbreedte vrij voor zulke hoge internetsnelheden.

 

Het goedkoopste internet abonnement biedt een downloadsnelheid van 40 Mbit/s en een uploadsnelheid van 4 Mbit/s. Dit zal verhoogd worden naar 50 Mbit/s en 5 Mbit/s. Het Complete-abonnement van Ziggo wordt u straks aangeboden met een downloadsnelheid van 250 Mbit/s en een uploadsnelheid van 25 Mbit/s.

 

Heeft u een zakelijk abonnement bij Ziggo afgesloten? Ook deze zal in snelheid verhoogd worden. Het meest ruime zakelijke abonnement heeft vanaf midden april een downloadsnelheid van 600 Mbit/s.

 

Ziggo geeft aan dat de abonnementsprijzen niet worden aangepast. Dat betekent sneller internet, voor dezelfde prijs!