Internet Only van Caiway, nu de eerste 3 maanden voor maar € 25,- per maand. Lees nu alles wat u wilt weten over deze nieuwe actie en meer. En ontdek of het iets voor u is!

Internet Only abonnement voor maar € 25 per maand

Caiway heeft een nieuwe actie. Een Internet Only abonnement van Caiway ontvangt u nu de eerste 3 maanden voor maar € 25 per maand. Dit is niet het enige, u ontvangt ook gratis extra’s zoals: een montage, een Wifi-check en u betaald geen administratie- verzendkosten.

Is er op uw adres een glasvezel-pakket leverbaar, dan bent u er alvast van verzekerd dat ook dit Internet Only abonnement op uw adres leverbaar is.

Alle glasvezel abonnementen voor maar € 35 per maand

Ook voor alle andere glasvezel abonnementen geldt een mooie aanbieding. U ontvangt het de eerste 3 maanden voor maar  € 35 per maand. Ook hiervoor geldt: gratis montage, gratis Wifi-check en geen administratie- verzendkosten.

Goed om te weten

  • Na de actie-maanden gaat het tarief met € 2,50 per maand omhoog. Maar in ruil hiervoor levert Caiway dan wel een hogere snelheid. Ook niet verkeerd toch?
  • Kiest u voor een uitbreiding van het Gewoon-pakket inclusief interactieve TV? Dan ontvangt u de tweede interactieve TV-ontvanger gratis.
  • Zowel de Gewoon-pakketten als de Buitengewoon-pakketten zijn leverbaar als Internet & TV-pakket. Maar ook als Alles in 1-pakket. Vast bellen kunt u gratis toevoegen.