Interactieve TV

Steeds meer Nederlanders gaan gebruik maken van interactieve televisie. Maar wat houdt dat nou precies in? En wat kunt u ervan verwachten?

Interactieve TV

Besluit u voor een Internet en TV of een Alles in 1 pakket te gaan, dan kunt u ervoor kiezen om interactieve TV te nemen. Het is de nieuwe manier van televisie kijken. Waarbij u eigen baas bent over wanneer u programma’s wilt zien. U hoeft geen rekening meer te houden met het tijdstip waarop uw favoriete programma of serie wordt uitgezonden, omdat u het op uw eigen tijd terug kunt zien.

U hoeft voor interactieve TV niet per se het nieuwste model televisie te hebben. Het enige dat u nodig heeft is een digitale ontvanger. Zit deze niet in uw TV, dan ontvangt u een los kastje. In dit kastje kunt u een smartcard steken, zodat u alsnog digitale TV kunt ontvangen.

De opties

Interactieve TV biedt een tal aan mogelijkheden, die het TV kijken nog aangenamer kunnen maken. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Live pauzeren: een programma kan op elk moment op pauze gezet worden. Zelfs wanneer het om een live-uitzending gaat. U kunt wanneer u weer op Start drukt, het beeld ook doorspoelen.
  • Programma gemist: u kunt door de gemiste programma’s heen bladeren tot u uw favoriete serie gevonden heeft. Deze kunt u op elk willekeurig moment terugkijken.
  • On Demand: u heeft de mogelijkheid om thuis een film te huren of een serie te kijken, op uw moment. Uw provider selecteert een wisselend assortiment waar u uit kunt kiezen.
  • Begin gemist: bent u net te laat ingestapt in het programma, maar toch benieuwd naar het begin? Dan spoelt u eenvoudig even terug naar het begin, en kijkt u op uw eigen tempo.