Sim only abonnement voor kinderen

Uw kind altijd bereikbaar en een datalimiet van 1 GB dat automatisch stopt als de bundel op is. Het zal u als ouder/verzorger als muziek in de oren klinken. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van het Tele2 Kids Sim Only abonnement.

Altijd bereikbaar, een veilig gevoel

Wanneer uw kind meer buiten de deur is en niet meer altijd voor het donker thuis is, is het wel een prettig idee dat uw zoon of dochter u in geval van nood altijd kan bereiken. En andersom ook, u wilt uw kind ook altijd kunnen bereiken. Met Tele2 Kids Sim Only geeft u uw kinderen een stukje vrijheid en verantwoordelijkheid. Maar u houdt wel zelf de controle over de kosten en de manier waarop uw zoon of dochter het mobieltje gebruikt. U houdt inzicht in het verbruik van data en belminuten of aantal sms’jes.

Een telefoonabonnement voor uw kind

Het sim only abonnement van Tele2 beschikt over 1GB internet. Er kan unlimited mee gebeld worden naar drie Nederlandse nummers. Servicenummers en buitenlandse nummers staan automatisch uitgeschakeld. Op deze manier houdt u de volledige controle over de kosten van het abonnement. Mocht u er behoefte aan hebben, kunt u het verbruik van uw kind online of in de app monitoren. U bestelt dit kids abonnement al voor €7,- per maand.