Hoe werkt de providercheck?

De providercheck gaat u aan de hand van filters de abonnementen tonen die bij u passen en die verkrijgbaar zijn op uw adres. We nemen stap voor stap met u door hoe de providercheck werkt.

Stap 1:
U ziet bovenin checkboxes staan: Internet, Televisie en Bellen. Hiervan zal Internet standaard aangevinkt staan. U kunt ervoor kiezen om televisie of bellen aan of uit te vinken. Wilt u een Alles in 1 pakket? Dan vinkt u alle 3 de checkboxes aan. Wilt u een Internet en Televisie abonnement? Dan vinkt u Televisie wel aan, maar bellen niet.

Stap 2:
In stap 2 doen we de postcodecheck. Dit is een check waarbij u uw postcode en huisnummer in dient te vullen. Zodat wij de beschikbare verbindingstypen aan u kunnen tonen. Er kan bijvoorbeeld niet op elk adres voor glasvezel internet gekozen worden. Is dit niet haalbaar, dan laten we deze abonnementen ook niet aan u zien. Dat scheelt een hoop scrollen en daarmee bespaart u tijd. U krijgt ook direct de maximale snelheden te zien.

Stap 3:
In de rechterkolom ziet u verschillende filters staan. Per categorie: Internet, Televisie en Bellen. Door gebruik te maken van de filters, kan de vergelijker vervolgens de pakketten tonen die aan uw eisen voldoen.

Mbit download snelheid

In de resultaten die getoond worden ziet u achter elk abonnement de maximale downloadsnelheid weergegeven worden. Dit is de snelheid die maximaal gehaald kan worden, maar in werkelijkheid vaak wat lager uitvalt. De snelheid die u thuis echt zult ontvangen kan bijvoorbeeld afhangen van de bekabeling en het tijdstip van het internetgebruik. Via de providercheck pagina kunt u  zien welke internetsnelheden met zekerheid te behalen zijn op uw eigen adres.