Bestellen

Een abonnement bestelt u niet zomaar, hier gaat goed vergelijken aan vooraf. Wij helpen u graag een handje bij het vergelijken. Zo vinden we samen het abonnement dat het beste bij u past en aan uw eisen voldoet.

Providercheck

Door gebruik te maken van onze Providercheck selecteert u aan de hand van de vergelijkingstools en filters het abonnement dat bij u past.

Met behulp van de Providercheck ziet u direct welke abonnementen er op uw adres beschikbaar zijn. Door vervolgens uit de abonnementen te kiezen die ProviderVergelijken u toont, weet u zeker dat u het abonnement ook daadwerkelijk thuis kunt ontvangen.

Status van de bestelling

Wanneer u benieuwd bent naar de status van uw bestelling, kunt u contact opnemen met de Provider waarbij u een abonnement hebt afgenomen. Zij kunnen u precies vertellen wanneer zij verwachten het aan u op te leveren. Een gemiddelde levertijd is tussen de 3 tot 4 weken na aanvraag.

Wat gebeurt er na de bestelling

U plaatst een bestelling van bijvoorbeeld een Alles-in-1 pakket en wil graag weten wat u vervolgens kunt verwachten. Dat begrijpen we en daarom werken we dat voor u uit. Allereerst zal uw aanvraag door de aanbieder in behandeling worden genomen.

In een heel enkel geval zal zo’n aanvraag worden geweigerd. Heeft u per ongeluk foutieve gegevens opgegeven bijvoorbeeld? Dan wordt dit niet herkent en kan uw aanvraag niet verwerkt worden. Maar over het algemeen gaat een aanvraag goed en krijgt u ter bevestiging een welkomstbrief of welkomstmail. Hierin vindt u belangrijke informatie voor u als afnemer van het abonnement. Ook vindt u in deze brief de verwachte opleverdatum.

Deze leverdata kunnen per provider verschillen. Gemiddeld wordt een abonnement tussen de 3 tot 4 weken aan u opgeleverd. De provider zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u op genoemde datum het pakket thuisgestuurd krijgt. Heeft u ervoor gekozen dit zelf in elkaar te zetten, dan vindt u in het pakket alle onderdelen die u nodig heeft voor het activeren van de nieuwe verbinding. Heeft u ervoor gekozen om dit niet zelf te doen, dan zal er iemand van een installatiebedrijf contact met u opnemen om een afspraak te maken.