Pathé thuis: Hoe werkt en hoe koppel je dit

Met Pathé thuis kan je films huren en kopen. Dit is één van de streamingdiensten in Nederland.

 

Wat is Pathé thuis?

Pathé Thuis is een online platform waarop je de nieuwste films kunt bekijken. Dit platform heeft een enorm aanbod van films, van de nieuwste blockbusters tot klassiekers en Nederlandse films.

 

Hoe werkt Pathe thuis?

Pathé Thuis werkt via een digitaal signaal. Je kunt Pathé Thuis op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld via je computer of laptop, maar ook via je tablet of smartphone. Daarnaast is het mogelijk om Pathé Thuis op je televisie te bekijken. Hieronder lees je hoe je Pathé Thuis kunt koppelen aan je televisie.

 

Hoeveel kost Pathé thuis?

Je betaalt bij Pathé Thuis per film die je bekijkt. De prijs van de films varieert tussen de € 2,99 en € 5,99. Sommige films zijn duurder dan zijn ze nog maar net uit. Het voordeel van Pathé Thuis is dat je de films 48 uur lang kunt bekijken. Zo kun je de film dus ook pauzeren en later weer verder kijken. Je kunt betalen via iDEAL, creditcard of een Pathé Thuis cadeaubon.

 

Hoe koppel je Pathé Thuis aan je televisie?

Er zijn verschillende manieren om Pathé Thuis op je televisie te bekijken. De meest voor de hand liggende manier is via een HDMI-kabel. Je sluit je computer, laptop of Playstation aan op je televisie met een HDMI-kabel en selecteert het juiste HDMI-kanaal op je televisie. Vervolgens kun je de film op Pathé Thuis selecteren en deze op je televisie bekijken.

Een andere optie is om Pathé Thuis te koppelen aan je televisie via een smart-tv. Als je een smart-tv hebt, kun je de Pathé Thuis app downloaden op je televisie. Je kunt de app openen en vervolgens inloggen met je Pathé Thuis account. Vervolgens kun je de films selecteren die je wilt bekijken en deze direct op je televisie afspelen.

Daarnaast kun je ook Pathé Thuis koppelen aan je televisie via een Chromecast. Je kunt de Chromecast inpluggen in je televisie en de Pathé Thuis app openen op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je de film selecteren en deze streamen naar je televisie.

Tot slot is het ook mogelijk om Pathé Thuis via Apple TV of Amazon Fire TV op je televisie te bekijken. Op deze apparaten kun je de Pathé Thuis app downloaden en de films direct op je televisie afspelen.

 

Wat zijn de voor- en nadelen van Pathé Thuis?

Het grote voordeel van Pathé Thuis is dat je op elk moment de nieuwste films kunt bekijken. Bovendien hoef je niet naar de bioscoop en kun je de films bekijken wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is het aanbod van Pathé Thuis zeer uitgebreid en vind je er films in alle genres.

Het nadeel is dat Pathé thuis alleen een film aanbod heeft. Je kan dus geen series huren of kopen.

 

Hoe betaal je een film bij Pathé thuis?

Bij Pathé Thuis kun je ook gebruik maken van de cadeaubonnen die je bijvoorbeeld cadeau kunt geven aan een vriend of familielid. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waarden, variërend van €5 tot €100. Met de cadeaubon kan de ontvanger zelf bepalen welke film hij of zij wil huren of kopen.

Andere mogelijkheden zijn:

  • Automatische incasso
  • PayPal
  • iDeal of creditcard

 

Hoe krijg je Pathé thuis op je tv?

Om films te kijken via Pathé Thuis, heb je wel een stabiele internetverbinding nodig. Als je een wifi-verbinding gebruikt, zorg er dan voor dat je router zich dicht bij de televisie bevindt en dat er zo min mogelijk obstakels tussen de router en de televisie zijn. Als je gebruik maakt van een bekabelde verbinding, sluit dan de ethernetkabel aan op de televisie.

In het kort is Pathé Thuis een uitstekende manier om thuis films te kijken. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt een breed scala aan films voor alle leeftijden en smaken. Bovendien kun je films huren of kopen tegen een redelijke prijs en kun je ze op elk moment kijken.

Om Pathé Thuis te gebruiken, moet je een stabiele internetverbinding hebben en de app downloaden op je televisie, of koppelen aan je televisie via bijvoorbeeld een Chromecast. Met Pathé Thuis kun je een thuisbioscoop creëren en genieten van je favoriete films in alle rust en comfort.

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost Pathé Thuis film?

Bij Pathé Thuis kun je films huren of kopen. Pathé films huur je vanaf €1,99 tot €5,99.

 

Hoe koppel ik Pathé Thuis op mijn tv?

Er zijn verschillende manieren hoe je Pathé Thuis kan koppen aan je televisie. Dit kan via een exta apparaat, smart tv’s of Chromecast. In het artikel: Pathé thuis: Hoe werkt en hoe koppel je dit leggen we uit hoe je dit doet.

 

Hoeveel mensen kunnen tegelijk Pathé Thuis kijken?

Pathé Thuis kan je alleen op één apparaat gebruiken.